2014. április 23., szerda

I love your style: Fashionhypnotised

Egy új rovatot indítok, melyben minden héten egy általam olvasott blogról írok és ajánlok nektek. Szóval itt az első. // I start a new theme in my blog, in every week I write about one of my favourite blog. So It's the first.

Már magam sem tudom, hogyan találtam rá erre a blogra, de mindig sokat elidőzök az oldalon. A blogger stílusa lenyűgöző, ízléses és nem mindennapi. Minden szettjében ottvan az egyediség és a kényelem. Szuper alapdarabok nála: bőrkabát, szűk nadrág, boyfriend jeans és a tűsarkú. // I don't know how I found this blog, but I always surf a lot on it. The Blogger's style is enthralling, classy and individual. Her every look are full of uniqueness and comfort. Her basics: leather coat, tight pants, boyfriend jeans and high-heeled shoes.

Blogja//Her Blog: http://www.fashionhypnotised.com/
Instagram: http://instagram.com/fashionhypnotised#




Mióta megszületett kisfia, Dodi, a blog tele van vidámsággal, és babás szetteket is előszeretettel oszt meg velünk, amiket én személy szerint imádok. // Since the birth of her son, Dodi, the blog is filled with fun. And she often shares baby looks what I personally love.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése