2014. április 25., péntek

30 napos program - 3. hét

2 hete kezdődött a 30 napos narancsbőr elleni program a FittAlak fitness edzőjével, Balogh Ritával, a cikkeket a Nők Lapja Café oldalán és a Wellness magazinban olvashatjátok.
Az első hét gyakorlatait itt, a második hét gyakorlatait itt találjátok, és ha az eddigi akadályokat letudtátok, akkor itt van most a 3.,vagyis az utolsó hét programja.

Személyes tapasztalataim szerint ezek a gyakorlatok elég kemények és egyre jobban érzem, hogy nehezednek, már napról napra többet kell teljesíteni, mint az elején. Látványban azonban én most sem tapasztalok különbséget, maga az érzet jó, hogy izomlázam van és, hogy nap mint nap csinálok valamit, hogy közelebb kerüljek a végcélhoz. Úgy gondolom, hogy ezeket a gyakorlatokat tartósan, 2-3 hónapig érdemes végezni kezdetben ahhoz, hogy látszólagos eredményt érjünk el. Viszonylag nem sok időnk van, hiszen azért májusban már kezdődik a bikiniszezon, de azért még nyáron se szégyen ráerősíteni a tornára, amit abbahagyni vétek lenne, hisz akkor minden eddigi munkánk kárba veszne. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése