2015. január 3., szombat

Újévi fogadalmak 2015.

Ez most már kiborító, hogy minden évben eltervezek magamnak egy csomó mindent, de valahogy tökéletesen soha nem sikerült megvalósítanom semmit, így most újra listát írok.


1. - TORNA, torna és torna! Mindegy, hogy mit, mindegy, hogy mikor de csinálni kell és nem szabad abbahagyni, ez mostmár parancs magamnak! Az edzésekről naplót vezetni és odafigyelni arra, hogy minden testrészem át legyen mozgatva. 

2. - Többet tanulni, nem ellustulni hanem keményebben odatenni magam, főleg most, hogy februárban vizsgázom, nagyon jó lenne tökéletesen teljesíteni.

3. -  Jobb emberré válni! Minden apróságban és másokra figyelni, figyelmesnek lenni és törődni sokkal többet azokkal akik megérdemlik!

4. -  Jobban beosztani az időmet, minden apró tervemet és feladatomat pontról pontra elvégezni, nem csak halogatni a dolgokat, hanem mindennek a végére érve, a lakásdekorációktól kezdve a saját feladataimig.

5. - Találni vagyis inkább választani a sok közül egy olyan hobbit, ami a mindennapokban feltölt energiával és nem úgy tekintek rá egy idő után, mint feladat, hanem valamit igazán magaménak érezzek benne és ne tudjak élni nélküle egy hetet sem, ebben a hobbiban pedig nagyokat alkotni és olyan szintre emelni amiből akár még profitot is elérhetek.

6. - Végül, de nem utolsó sorban pedig, hálát adni minden nap azokért a dolgokért, amiket kapok és azokért az emberekért, akik szeretnek, még ha konkrétan nem is állhatnak mellettem, de a szeretetük kézzel fogható és érezhető, akik szeretettel gondolnak rám és akikre én is szeretettel gondolok.

---



Mostmár év végén mindenképpen fogok írni egy beszámolót, hogy ezek közül melyiket tudtam megvalósítani, hiszen ennek az egésznek így lenne értelme. Igyekszem egész évben úgy alakítani az életemet, hogy ezeknek a pontoknak megfeleljek és elégedett lehessek a cselekedeteimmel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése