2014. június 1., vasárnap

MUSTHAVES of the season



Bár kicsit le vagyok már maradva, de mégis ezek a darabok a meghatározóak a tavaszi-előnyári szezonban.
1. the denim jacket // alapdarab egy-egy enyhébb napra, de akár a nagy forróságban is magaddal viheted biztosíték gyanánt.
2. the white oversized top // jöhet minden, ami túlméretezett és esetleg pizsamára vagy uszályra emlékeztet, idén a kényelem a fontos felsők terén.
3. the leather cap // nagyon sok bloggernél láttam és személy szerint már évek óta próbálok beszerezni egy tökéleteset, a laza szettek elmaradhatatlan kelléke idén.
4. the damaged jeans // idén egyszerűen muszáj, hogy szétszaggasd az egyik megunt vagy egy éppen ezért vásárolt gatyádat, légy kreatív, vagy vásárold meg készen, egy a lényeg: rettentő szakadt legyen!
5. the classic pumps // olyan, mint óvodáskorunk fekete lakkcipője, bármikor kellhet és bármivel hordhatod, legnagyobb alapdarab cipők terén.
6. the black sandal // nálam ez a fajta szandál szintén a nagy alapokhoz tartozik, tipikusan évek óta keresem és nem adom fel...
7. the maxi skirt // még mindig kell a hosszú szoknya, ám most nálam inkább a rikító színekben üt, farmerdzsekivel például.
8. the gumboots // egész éven és most is, kell, hogy legyen egy-két pár gumicsizmánk, a gumicsizmadivatnak hála, ma már minden szetthez találunk megfelelőt.

És a gyakorlatban:

1.


2.


3.

4.


5.


6.


7.


8.


/Kicsit el vagyok maradva mindennel, ez a post is kb. két hétig készült, a gépem egyszerűen képtelen együttműködni velem, ami roppant fárasztó dolog, főleg, ha az ember haladni szeretne. Most van egy kis időm összeszedni magam, így vasárnap délután, pakolással a hajamon és az egész napos esőzés miatti mélabúval megfűszerezve.../

2 megjegyzés: