2014. június 10., kedd

Krémezz!




Ilyenkor, nyáron a napozás és napozás utáni ápoláson kívül is gondoskodnunk kell bőrünkről. Az én bőröm például ha sokat napozok, nagyon száraz lesz, ilyenkor már napi törődést igényel. Persze egy jó tusolás után néha nem a legkellemesebb bekenőcsözni magunkat, fontos, hogy teljes olyan krémeket használjunk, amik teljesen beszívódnak és nem hagynak ragacsos érzést maguk után. Ha ez sem elég, ott a hintőpor, amolyan végső mentsvár, de ezt használhatjuk a lábunkra is, bizonyos zárt cipőknél és az arcunkra is, a csillogást elkerülendő. Másik fontos dolog ilyenkor, a narancsbőr elleni harc, nyáron mégjobban szembetűnnek a hepe-hupák, rengeteg krém van erre vonatkozóan a piacon, én többnyire az Avon krémjeit használom, meg vagyok velük elégedve.

1. Dove firming feszesítő testápoló
2. Dove silky hidratáló testápoló
Imádom a Dove testápolókat, ezek a legjobbak most, másra nem is vágyom és sok ideig elég egy nagy tégely.
3. Avon Body Cellu Sculp narancsbőr elleni krémzselé
4. Avon Cellu Break 5D narancsbőr elleni krémzselé
Egy régebbi és egy újabb, amit már az idei szezonra szereztem be. Minden nap kétszer kell használni, rendszeresen tornázni, este már nem enni és akkor biztosan kifejti a hatását.
5. Nivea Sun Carotinos naptej FF6
Mivel nagyon nehezen fog a nap, és nem is éget (igazából a nap és én immunisak vagyunk egymásra), így elég nagy kínszenvedés elérni a nyári színemet. Ha bekenem magam a bőrszínem miatt ajánlott magas faktorszámú naptejjel, soha nem barnulok le, így beszereztem egy 6os faktorú krémet, amiben már barnító is van. A kritikus részekre használom csak, a vállaimra és az orromra.
6. DM Sundance napozás utáni bőrnyugtató és hűsító spray aloe vera
Napozás utána nyugtatás, nagyon szeretem, mert másnapra teljesen eltűnteti a napozás jeleit, azonban mint, ahogy mondtam már, elég ritkán kell használnom.
7. Oriflame Volare hintőpor
Kellemes illata van és hosszú ideig kitart, a hintőpornak számos jó tulajdonsága van. Többnyire házi praktikákra alkalmazom, pl. egy hetes hajat rendbehozok vele vagy epiláláskor könnyebben csúszik rajta a gép...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése