2014. szeptember 10., szerda

Calzedonia '14 Fall


Minden éven várom a legújabb Calze' anyagot, idén is vannak áhított darabok, de most úgy látom, a márka inkább a jól bevált klasszikusokra hagyatkozik, amikből már javában felpakoltam az utóbbi években. A feketéé a főszerep, talán nem meglepő módon, hiszen minden éven több apró téma köré szokták generálni a kollekciót, ez most az első és nagyon remélem, hogy nem az egyetlen. Mindig csak azokat a darabokat szoktam bemutatni, amik felkerülnek egyúttal a kívánság-listámra is, most azonban kivétel nélkül mind helyet kap itt, a nekem tetsző darabokat 5-ig számoztam.















Rengeteg pöttyös harisnyám van, de ez sosem jelenti azt, hogy hátradőlhetek ezzel a tudattal és többet nem is kell beruháznom, ezt bizonyítja ez a darab is.





Egyetlen és valószínűleg az is marad, amit akár teljes áron is megvennék az üzletben, tetszik ez a hamis combfix stílus, nagyon szexi és nem mindennapi viselet.








Minden nő álma, egy okos darab, ami optikailag vékonyítja a lábakat, magassarkúval valami elképesztően karcsú hatást érhetünk el vele. Ha van a lábunkon egy kis felesleg, ne féljünk ettől a mintától, csodákra képes!



Az örök klasszikus, a teljesen apró pöttyöktől az 1-2 centisekig. Ennél nagyobbakat azonban veszélyes már hordani, a pöttyös minta borzasztóan deformálni tudja a lábakat, na persze a Calze'-nél olyat úgyse fogunk találni:)

Egy jól megválasztott szürke darab hű társad lehet a mindennapokban, akár feketével kombinálva is egy laza szettet kaphatsz. Ezt a csillogós darabot akár az éjszakába is magaddal "viheted"!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése