2013. január 20., vasárnap

Márkamustra 6. - MexyShop


Mint már írtam, mostantól minden cikkem felkerül ide is, nem csak link alapján, eredeti környezetében ITT lehet olvasni, a DebrecenPlus honlapján.

A Mexy egy nagyon szerteágazó stílust képvisel: fiatalos, laza, kényelmes, de ugyanakkor roppant egyedi és stílusos. Annyi mindent ölel körül ez a gyűjtőnév, hogy egy nap is kevés végigböngészni mindent az odalukon. Igazából ez egy webshop, hasonlóan a Topshop-hoz, de ez csak online működik, nincsenek boltjaik. Eleve a márka jelmondata is erre van kiélezve: discover new fashion sense online (vagyis egy új divatfelfogásról, hozzááállásról szól, ami csak az  online térben van jelen).
Nagyon tetszik, hogy minden egyes ruhadarabot több fotón is ábrázolnak, és mindent modellen mutatnak meg, ez elég nagy előnye egy online áruháznak. Személy szerint nekem ez az egyik nagy pozitívuma ennek a shopnak, hogy a vevő tényleg minden szögből láthatja a megrendelt terméket. A fotók pedig szépek, egyediek, nem sablonos lookbook frontális beállást láthatunk rajtuk, hanem teljesen művészi képek születnek.  A honlaphoz hozzátartozik egy blog is, ahol szuper outfit-eket láthatunk különböző modelleken és sokat inspirálódhatunk általuk. Ez a The Hot Pot Blog.
Mindent árulnak, amit csak el lehet képzelni: a ruhákon túl kiegészítőket, cipőt, sapkát, sálat, táskát, ékszert, mobiltelefon tartozékot, és egérpadot is például. Ruhaneműket pedig természetesen számtalan menyiségben. Próbáltam a számomra legmeghatározóbb képeket és összeállításokat összeválogatni. Ahogy a legtöbb téli kollekcióban, náluk is központi szerepet kapnak a vastag kötött kardigánok, sapkák és kámzsák - utóbbi egyébként is az év nagy slágere, amely tavaly óta mégjobban belopta magát az emberek szívébe. Engem először az aprómintás ruhadarabjaik fogtak meg, ekkor kezdtem el nézegetni a honlapot, aztán már teljesen magába szippantott, minden apróságával együtt. Ilyen például a szivecske mintás pulóver, ami annyira végtelenül egyszerű, de mégis nagyszerű és egyszer tuti, hogy rendelek tőlük valamit:)

De most beszéljenek helyettem a csodás képek:




























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése