2014. augusztus 31., vasárnap

Tezenis Fall 2014\2015

































A legkedvencebb fehérnemű márkám divatbemutatóját elemerztem ki a napokban, ezt szeretném most veletek megosutani. A Tezenis márka számomra évek óta az egyediséget és a minöséget jelenti, szinte minden fehérneműm hozzájuk köthető, és ezekben az "örök" darabokban még sohasem csalódtam. Örököt említek igen, hiszen meglehetősen strapabíróak, szigorúan csak kézzel mosva és a garnitúrákat naponta cserélgetve valóban hosszú éveken át kísérhetnek. A cipők mellett a fehérneműkre is alkalmazható mottóm szerint ugyanis az igazi pazarlás az, amikor veszel magadnak valami szépet és/vagy drágát és nem vigysázol rá, nem ápolod, nem a megfelelő módon tárolod. 

Elég széles palettán mozog a választék, vannak teljesen büdoár jellegű szettek és vannak cuki pizsik, esti vagy éjszakára való bélelés és merevítés nélküli melltartók. Emellett a férfiakról sem feledkeznek meg, náluk ugyas eddig elég egynemű a választék, bár a minőség tökéletes és 100%ban hordhatóak ezek is. Otvannak még a kicsiknek való fehérneműk és atléták is, ezekről viszont nem rendelkezem tapasztalattal.  

Van a fehérneműbemutasztóknak egy különleges jellerge, amit imádok, ez itt sem volt másként, a bemutató része egy színpadishow volt, ami a híres ember imitátorokkal volt feldobva. Ezek helyett azonban a képeken már az uj kollekció darabjait láthatjuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése