2013. május 29., szerda

Márkamustra 9. - Yo Vintage

Egy újabb vintage márkáról lesz ma szó, mint ahogyan a márka neve is mutatja. A tulajdonos, Sarah Radcliffe csak vintage stílusú ruhadarabbal foglalkozik. Inspirációit széles körből gyűjti, legfőképpen az utcai divat van rá nagy hatással. 2009-ben áthelyezte székhelyét Londonból Portland-be. Az üzlet pikáns módon azzal vette kezdetét, amikor Sarah eladta esküvői ruháját, hogy beindítsa a Yo Vintage boltot. Az egykori pincében működő vállalkozás pedig rövidesen világhírűvé vált, a vintage darabok kedvelői számára pedig elsődleges lelőhely lett.

A tavaszi és nyári lookbook-okból válogattam össze a képeket, hogy megmutathassam ennek a máskának a sokszínűségeitElső ránézésre a ruhák azért egyáltalán nem olyanok, amiket bárki felvenne, úgy gondolom ez egy szélsőséges ízlésbe illik bele csak és eléggé bevállalós minden darab. Idén a virágminták, a csíkok, pöttyök és a farmer mindenféle felhasználása a divat, a YoVintage ezt elég szépen reprezentálja nekünk. Van náluk egy nagyon finom vonal is, ami a romantikára és nőiességre helyezi a hangsúlyt, a képeken természetesen erre is találtok példákat, ezeket jellemzi a csipke és a nude színek használata. Engem legjobban a pöttyös fekete-fehér darabok fogtak meg, még így nyáron is annyira feltűnőek tudnak lenni az utcán, piros vagy magentaszínű kiegészítőkkel.
A fotósorozatok is nagyon jól vannak megkomponálva, ahogy már ezt említettem, imádom, amkor egy márka erre is nagy hangsúlyt fektet. És most jöjjenek a képek:

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése