2013. február 3., vasárnap

Márkamustra 7. - Red Velvet


Legújabb cikkem, szokásosan eredeti környezetében itt található: DebrecenPlus!


A Red Velvetet Elsie Larson, Rachel Denbow és Emma Chapman alapította, akikhez később Holly csatlakozott 2009-ben. A Red Velvet lányok 2002-ben egyesítették erőiket és elkezdték felépíteni a céget az alapoktól kezdve. Egy fesztiválon - ahol együtt dolgoztak - kezdték el árulni először a kézzel készült kiegészítőiket. Ezek voltak a szerény kezdetek, míg ma a Red Velvet egy elismert,  független márka. A lányok tulajdonosai és működtetői a ’Red Velvet Boutique and Sweet Shoppe’-nak, ami butikként és online shopként egyaránt működik. Maga a bolt egy amerikai városban, Springfield-ben található, Missouri államban, ami érthetővé teszi, hogy miért van szükség emellett az online shopra is. Az elsősorban ruhákra korlátozódó labelt 2011-ben indították el, mely azonos a cég nevével. Így lett a Red Velvet egyben egy független márka is.
Fotósokat és varrónőket foglalkoztatnak, valamint több tucat fügetlen tervezővel is dolgoznak a világ minden tájáról.  A ’Sweet Shoppe’ egy kis cukrászdajellegű részleg a bolthoz kapcsolódva. Azzal hívogatják vevőiket, hogy sütievés és teázás közben vásárolhatnak, miközben magával ragadhatja őket az egész Red Velvet hangulat. A boltban egy teljesen egyedi vintage hangulatú világ bontakozik ki előttünk.
Ahogy a képeken is láthatjuk, nagyon sokszínűek a ruhák és a kiegészítők, teljesen beilleszkednek a boltba és a környezetébe.  A képeken az alapító tagok, illetve az utána csatlakozott tagok láthatóak a boltban. Láthatjátok a shop cukrászdarészlegét is, nekem az a leghangulatosabb. A februári lookbookból kiollózott képeket tettem be a galériába, amelyeken nagyon látszik, hogy összeszokott csapatról van szó, és itt mindenki profi. A fotók nagyon szépek, a ruhák is, a kiegészítők pedig annyira mások, mint amit eddig megszokhattunk.  
Ha még többre kíváncsiak vagytok a márkával kapcsolatban, látogassatok el a hivatalos honlapjukra :http://shopredvelvet.com/  
Jó nézelődést!

































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése